Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ,ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ


Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει την επιστολή του ∆ιευθυντή Γυµνασίου του Κολλεγίου Αθηνών, ο οποίος αποθεώνει την καθηγήτρια, τέσσερις µήνες πριν την απολύσουν λόγω ανεπάρκειας!
Φεβρουάριος 2012 / ∆ιευθυντής Γυµνασίου: «∆ιαθέτετε και την κατάρτιση και τις ικανότητες»
Ιούνιος 2012  / Κολλέγιο: «Απολύεστε λόγω ανεπάρκειας»!
Τι µεσολάβησε; Η καθηγήτρια έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει...
Την περασµένη βδοµάδα, Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε ότι απολύθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών η καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Πρωθυπουργού να αντιγράφει, θέµα άκρως πολιτικό καθότι είναι απολύτως ενδεικτικό της νοοτροπίας των κυβερνώντων (απολύουµε όποιον µας πειράξει), αλλά και γιατί έχει να κάνει µε την καταγγελλόµενη «διακριτική µεταχείριση των γόνων επωνύµων», ειδικά πολιτικών, ακόµη ειδικότερα του Πρωθυπουργού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ που λόγω Πάσχα κυκλοφορεί εκτάκτως στα περίπτερα όλης της χώρας το Μεγάλο Σάββατο


ΜΟΝΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ,ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ!

Δεν επαιξε ΠΟΥΘΕΝΑ αναγνωστακο μας,η απολυση καθηγητριας του Κολλεγιου Αθηνων,η οποια επήλθε αφου επιασε τον γιο του πρωθυπουργου μας Αντωνη Σαμαρα , να αντιγραφει και μονογραψε το γραπτο του.
Συμφωνα με το ρεπορταζ της εφημεριδας το ΧΩΝΙ που κυκλοφορει και σημερα Μ.Δευτερα στα περιπτερα, το περιστατικο εγινε προεκλογικα,στις 8 Ιουνιου του 2012,οταν η καθηγητρια φυσικης Μ.Ε,κατα τη διαρκεια εξετασεων,επιασε τον γιο του Αντωνη Σαμαρα να προσπαθει να συννοηθει με αλλον συμμαθητη του,ωστε να γραψει τις σωστες απαντησεις στο γραπτο του.
Επειδη το περιστατικο ηταν εξαιρετικα σοβαρο απο πολιτικης πλευρας,καθως προκειται για τον γιο,του νεου πρωθυπουργου της χωρας,το κολλεγιο Αθηνων οπως φαινεται,για να μην μπλεξει το ονομα του σε παρατραγουδα,και να συμμορφώσει οσους καθηγητες του πανε να κανουν κατι αντιστοιχο στο μελλον,με συνοπτικες διαδικασιες,αμεσως μετα το περιστατικο,απελυσε την καθηγητρια...η οποια ηταν εργαζομενη στο σχολειο (κολλεγιο) απο το 1991!!!
Βεβαια,η πλευρα του Κολλεγιου Αθηνων (Ελληνοαμερικανικο Εκπαιδευτικο Ιδρυμα),μιλα για ανεπαρκια της καθηγητριας και αποκλίνουσας συμπεριφορας που ειχε παρουσιαστει το τελεταιο διαστημα...ενω μαλιστα εχει και ενορκες καταθεσεις συναδελφων της...
Τελος να σημειωσουμε πως προεδρος στο Δ.Σ του Κολλεγιου Αθηνων ειναι ο αδελφος του Αντωνη Σαμαρα...Αλεξανδρος Σαμαρας.
Τα συμπερασματα δικα σας.


ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου