Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

#boycottXA – Η βιομηχανία κρέατος Λα Κρε

lakre
Σε συνέχεια των σημερινών γεγονότων στην απόπειρα του ναζιστικού μορφώματος να διενεργήσει συσσίτιο “μόνο για έλληνες” στην Πλατεία Συντάγματος, ξεκινάμε ενέργεια εγκαλώντας την κρεατοβημοχανία Λα Κρε για την συνεργασία τους με τους Ναζιστές. 
Παρακάτω θα βρείτε κείμενο για αποστολή στην φόρμα επικοινωνίας της εταιρίας καθώς και το σχετικό link. Αν λάβετε απάντηση με ενημερώνετε με mail στο ypoptomousi@gmail.com για να κάνω το σχετικό update post. To hashtag που θα χρησιμοποιθήσουμε είναι το #boycottXA
“Αξιότιμοι κύριοι,
Ενημερώθηκα από τις φωτογραφίες που ανέβασε το κατάπτυστο νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής στο διαδικτυακό της τόπο πως προμηθεύσατε τους παραπάνω με προϊόντα σας για το ρατσιστικό συσσίτιο διακρίσεων “Μόνο για Έλληνες” στην πλατεία Συντάγματος. Η δράση του εν λόγω ρατσιστικού συσσιτίου προσβάλει κάθε έννοια ανθρωπισμού, προωθώντας τις φυλετικές διακρίσεις, τη ξενοφοβία και τον κοινωνικό εκφασισμό.
Για τους λόγους αυτούς βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να μποϊκοτάρω τα προϊόντα σας και να ενημερώσω τους συνεργάτες και πελάτες σας για το γεγονός ότι παρέχετε προϊόντα και υπηρεσίες στο νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής προωθώντας και στηρίζοντας έμμεσα ναζιστικές πράξεις, όπως αυτή της επίθεσης με όπλο του ναζί βουλευτή Γ. Γερμενή στον δήμαρχο της Αθήνας Γ. Καμίνη κατά τη διάρκεια του ρατσιστικού συσσιτίου, μαζί με τις κατά καιρούς γνωστές δολοφονικές πράξεις που έχουν αναλάβει μέλη και υποστηρικτές των ναζί της Χρυσής Αυγής σε ντόπιους και πρόσφυγες.
Σας καλώ να καταδικάσετε τις παραπάνω πράξεις καθώς και όσους προβαίνουν σε αυτές όπως επίσης και να ανακοινώσετε επίσημα πως θα διακόψετε οποιαδήποτε συνεργασία με το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Με εκτίμηση”
Link φόρμας επικοινωνίας http://www.lakre.gr/index.php?option=com_contact&Itemid=3
Αναδημοσίευση από : ypoptomousi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου