Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Χρυσαυγίτες τον πέρασαν για αναρχικό αλλά… είναι υποψήφιος παππάς, και τον έδειραν!


Λίγες ημέρες πριν την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του γιου δικηγόρου της Πάτρας, ένας ακόμη νεαρός είχε δεχθεί επίθεση στην περιοχή της Παντάνασσας. Το γεγονός που δεν έλαβε «διάσταση» αποκαλύπτει σήμερα ο «Κόσμος»!
 Θύμα νεαρός γιος γιατρού της Πάτρας, βαθιά θρησκευόμενος, ο οποίος έχει αφήσει μούσι γιατί… θέλει να γίνει παππάς! Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο νεαρός περπατούσε, τον είδαν κάποιοι με διακριτικά της Χρυσής Αυγής, λόγω της εμφάνισης και της γενειάδας… τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή… και τον χτύπησαν! 


Ο ίδιος δεν κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, ωστόσο ενημέρωσε τους δικούς του και τους φίλους του. Τα περιστατικά επιθέσεων και απειλών κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα (μετά την επίθεση των αντιεξουσιαστών σε τρία μέλη της Χρυσής Αυγής στην οδό Αράτου). Μάλιστα κάποιοι προβαίνουν ακόμη και σε «ελέγχους» όσων περνούν από την οδό Γούναρη και τους γύρω δρόμους και τους φαίνονται «περίεργοι»! 
Η Αστυνομία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Γούναρη, ωστόσο δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό (ή δεν δίνει σημασία). Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και παλαιότερο δημοσίευμα του «Κόσμου» το οποίο ανέφερε ότι ένας τέτοιος «έλεγχος» είχε γίνει και σε μία νεαρή που «κατέβαινε» την οδό Γούναρη και η οποία αισθανόμενη τρόμο, ρώτησε τους αστυνομικούς «αν έχει άδεια η Χρυσή Αυγή να κάνει ελέγχους»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου