Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χ.Α. απειλεί ότι «θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως» αν την απαγορεύσουν

Με την κήρυξη πολέμου «εναντίον όλων» συνεχίζει την προπαγανδιστική τακτική της η Χρυσή Αυγή, παραπέμποντας με νέες αναρτήσεις της σε σχετικές δηλώσεις του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Να σταματήσουν τις πονηρές σκέψεις, γιατί ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως. Να ξέρουν ότι οι έλληνες εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί και για εξορίες και για φυλακές», ανέφερε προ μηνών ο κ. Μιχαλολιάκος και επικαλείται η Τοπική Οργάνωση Πειραιά του κόμματος στην ιστοσελίδα της, σε περίπτωση που τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Αρνείται κάθε σχέση η Τοπική Νίκαιας

Στην αντεπίθεση πέρασε και η σκληροπυρηνική Τοπική Οργάνωση Νίκαιας, επιμένοντας στη γραμμή πως ουδεμία σχέση έχει το κόμμα με τον δράστη της δολοφονίας του 34χρονου.
«Το ότι ο καθένας φοράει μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής, επισκέπτεται τα γραφεία μας και κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση στέλεχος ή μέλος της Χρυσής Αυγής», είναι μεταξύ των επιχειρημάτων της Οργάνωσης προκειμένου να αντικρούσει τη σωρεία στοιχείων που συνδέουν άμεσα τον προφυλακισμένο Γ. Ρουπακιά με το κόμμα.

Προσωπική ανακοίνωση εξέδωσε και ο βουλευτής της περιοχής Γιάννης Λαγός, ο οποίος σηκώνει τη σημαία της προπαγάνδας περί αριστερής βίας και οικονομικών συμφερόντων, που θέλουν να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι οι ίδιοι αλήτες που όταν επιτίθενται παρακρατικοί κομμουνιστές σε έναν χρυσαυγίτη κατηγορούν τον χρυσαυγίτη για ρατσιστική βία, γιατί δεν κάθεται να τον δείρουν», αναφέρει.

Γιάννης Λαγός: Αυτοί λοιπόν έμπλεξαν άσχημα

«Απέναντί τους αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχουν όποιον και όποιον, αλλά τη Χρυσή Αυγή», προσθέτει ο Γιάννης Λαγός και καταλήγει: «Αυτοί λοιπόν έμπλεξαν άσχημα!!». Προαναγγέλλει μάλιστα πως «ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους, δίπλα από τον άξιο αρχηγό μας και τους πιστούς συντρόφους μας».

Ολόκληρη η εμπρηστική ανακοίνωση Λαγού:

Το θράσος δεν έχει όρια. Η κατάσταση έχει γίνει πια γελοία. Μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες και μεγάλα συμφέροντα του τόπου, οι οποίοι έχουν κλέψει και κλέβουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό κράτος, τολμάν να λένε ότι πρέπει να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτοί οι αισχροί τιποτένιοι άνθρωποι, που τόσα χρόνια τώρα τα κόμματα της βουλής έχουν λεηλατήσει τα χρήματα του Ελληνικού λαού, που οι αλήτες μεγαλοπολιτικοί έχουν εξαφανίσει το δημόσιο χρήμα, δεν έβγαζαν άχνα.

Και πώς να βγάλουν άραγε όταν μαζί έκαναν αυτές τις αρπαχτές;

Είναι οι ίδιοι αλήτες που όταν επιτίθενται παρακρατικοί κομμουνιστές σε έναν χρυσαυγίτη κατηγορούν τον χρυσαυγίτη για ρατσιστική βία, γιατί δεν κάθεται να τον δείρουν.

Είναι οι ίδιοι που σε αυτά τα τελευταία 24ωρα, δεν αναφέρουν τίποτα από τα δεκάδες περιστατικά αριστερής βίας που έχουν συμβεί σε πολλούς συμπολίτες μας σχεδόν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί ''τολμάει'' να ιδρύει σωματεία και οργανώσεις, προσπαθώντας να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους οι εργαζόμενοι.

Έφθασαν στο σημείο αυτό το γεγονός να το ονομάζουν φασιστική πρόκληση. Είναι αυτοί που κατηγορούν για οπλοφορία τους χρυσαυγίτες όταν μπαίνοντας παράνομα στα σπίτια τους βρίσκουν να έχουν ένα κουζινομάχαιρο. Είναι αυτοί οι ίδιοι που όταν σπάνε τα κεφάλια και τα πόδια χρυσαυγιτών δεν γνωρίζουν τίποτα.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που έφθασαν τον Ελληνικό λαό σε αυτό το αισχρό σημείο. ΑΥΤΟΙ λοιπόν, είναι οι μεγαλοκαναλάρχες, οι πολιτικοί, η συνομοταξία εν ολίγοις που λειτουργεί τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελλάδα, σαν μαφία.

Είναι αυτοί που όποιος τολμήσει να πάει κόντρα στα τεράστια συμφέροντα τους, χύνουν τόνους λάσπης και χολής εναντίον του.

Απέναντι τους αυτή την στιγμή όμως δεν έχουν όποιον και όποιον,αλλά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

και θα τους τονίσουμε για να το ξέρουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι σαν αυτούς που γνώριζαν μέχρι σήμερα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει αρχές, ιδέες, πίστη, και αποφασισμένους άντρες και γυναίκες, να τις υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων. ΑΥΤΟΙ λοιπόν, έμπλεξαν άσχημα!!!

Και μιας που πολλά έχουν ακουστεί για το όνομά μου το τελευταίο διάστημα θα τους τονίσω ότι δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο από το να με πεισμώνουν περισσότερο.

Να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που βρίσκονται με εξαιρετική αφοσίωση στο πλευρό μας αυτές τις στιγμές, και να τονίσω ότι είμαι υπερήφανος που τους έχω συναγωνιστές.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμειςμέχρι τέλους, δίπλα από τον άξιο Αρχηγό μας και τους πιστούς συντρόφους μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι ήδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει νικήσει γιατί καταφέραμε και σταθήκαμε απέναντι πραγματικά σε όλους με απόλυτη πίστη, πειθαρχία και σοβαρότητα.
Έτσι γενναία και με αποφασιστηκότητα θα αντιμετωπίσουμε και τις επόμενες προκλήσεις γιατί έτσι έχουμε μάθει σαν χρυσαυγίτες, προς μεγάλη χαρά των δικών μας ανθρώπων και μεγάλη πίκρα και λύσσα των αντιπάλων μας που απαρτίζουν όλες τις παρατάξεις και όλον τον υπόλοιπο κόσμο, πλήν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους δηλώνω υπεύθυνα ότι και αυτόν τον αγώνα, θα τον κερδίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θα ήθελα να πω πως το γεγονός ότι αποτελώ μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ο τεράστιος τίτλος τιμής της ζωής μου.

Συναγωνιστές απαιτείται απόλυτη πίστη και αφοσίωση στον Αρχηγό μας και στην ηγεσία του κινήματος.

Αποδείξατε ότι δεν υπολογίζετε ούτε την τρομοκρατία, ούτε τα ασύστολα ψεύδη.

Ήμαστε δεκάδες χιλιάδες αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.


Πηγή :  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου